Florida

  • Skrevet 20.06.2014
  • Klokken 15:22

Aloooha!

For øyeblikket befinner jeg meg i Fort Lauderdale i Florida, sånn ca. 45 min nord for Miami. Er helt fantastisk å være sammen med familien min igjen.
Så langt har det regnet litt hver eneste dag, så vi har ikke vært på stranda enda, men det er det som er på planen for dagen. 
Vi dro til Everglades på mandag, hvor de har Airboat turer gjennom sompen. Det er veldig sjelden å se en alligator på en sånn tur, men vi fikk faktisk se en! Og pappa og Malin fikk holde en liten baby på land.
På onsdag kjørte vi opp til Orlando for å dra til Universal Studios, og jeg fikk endelig dratt til Harry Potter World!!!!!
I går hadde mamma burdag, så hun fikk bestemme alt vi gjorde - så det ble en tur på museum også dro vi til Miami Beach, før vi dro på Hard Rock Café for å spise middag! 

 

Hjemme om 9 dager.. ÆHHHH

- Marthe


kommentarer: 0A Year In A Rollercoaster - Plano

  • Skrevet 11.06.2014
  • Klokken 01:21

Sitter med utrolig blanda følelser i øyeblikket. I dag er min siste fulle dag hos vertsfamilien og siste natt jeg sover her. Mamma, pappa og Malin lander i Florida i kveld, og i morgen får jeg endelig se familien min etter 10 mnd i Texas. Tenkte jeg skulle ta dette innlegget til å skrive alt om året mitt.

Da jeg først landet i Dallas 20. August 2013 hadde jeg så utrolig mange sommerfugler i magen. Jeg hadde velkomst familie i Plano, og vertsmor stod å ventet på meg rett utenfor Immigration, mens vertsfar og lille Coco ventet i bilen. De første to mnd i Plano var fantastisk. Høydepunktet må være å bli kjent med så mange herlig personer. Homecoming. Texas State Fair. PESH Choir. Football games. Rollerskating. Største nedturen var helt klart å forlate alle vennene mine der.- Marthe

#utveksling


kommentarer: 1MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits