STOKED

  • Skrevet 16.04.2013
  • Klokken 18:53


//Helene forerst på DC!!


Er så sykt klar nå, er dødspendt på morgendagen! Har blogget på JDBNorway denne uken, så var en syk forskjell å gå fra 11 000 lesere til 10.

Jeg, mamma og Kirsti reiser til Oslo halv fire i natt, så er planen å få i meg mat så bærer det ut til Telenor Arena i morgen! ER SÅ SYKT STOKED

Marte og Rano er å møter Justin nå, så kjenner litt på sjalusien i øyeblikket. 

Har fått sykt mange snapchats fra køen i dag, også la Helene ut et bilde på face hvor hun står forerst på DC.

 

- Marthe


kommentarer: 0Nerver

  • Skrevet 10.04.2013
  • Klokken 20:24

Nå er det bare en uke til Justin Bieber konserten. Om 7 dager står jeg å ser på min store helt. Men jeg gruer meg sykt mye. Jeg er livredd for å bli tråkket ned eller klemt så hardt at jeg ikke får puste. Jeg er redd for å bli skadet med tanke på at det er så utrolig mange som ikke kommer til å ta hensyn til alle andre. De fleste kommer til å ha et mål i hodet: å komme seg lengst mulig fram.

Jeg vil såklart også komme så langt fram på Golden Circle som mulig, men det viktigste er å passe på at så få som mulig blir skadet.
Nervene mine er i høyspenn. Jeg klarer ikke å konsentrere meg om noe som helst, noe som er dødsirrierende. For hvem vet hva som kommer til å skje om en uke? Ingen. I alle fall ikke med tanke på at det kommer til å være 22.000 personer på hver av konsertene.

Jeg er nervøs. Redd. Men jeg gleder meg som en liten unge. 


kommentarer: 0MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits