Ask me about exchange!

 • Skrevet 24.03.2014
 • Klokken 01:32

Aloha!

Har bestemt meg for å ha en spørsmålsrunde om utveksling. Er mange som lurer på ting, så er enklest å bare ha alt på samme plass.

kommentarer: 4Tragisk uke

 • Skrevet 22.03.2014
 • Klokken 23:28

Aloha!

Ikke at det skjer så sykt mye her i Texas som jeg kan blogge om, men denne uka vil jeg påstå har vært ganske tung. Alt blir litt bedre når jeg får tilbringe litt kvalitetstid med familien og bestevenninna over skype, men er ikke direkte lett å sitte på andre siden av jorda når man er syk. Er lett å ville hjem til mamma da skal jeg si dere. Ikke at jeg har vært supersyk, men har hatt hodepine hele uka og slitt med kvalme og generelt dårlig form. Men nå er det helt, har tilbringt omtrent 5 timer totalt med mamma, tante, lilsis, Emilie, mor og Unnis på skype, og livet føles litt bedre.

På onsdag spurte jeg Michael om han ville være min prom date, han ble utrolig glad  og svaret var JA! Grunnen til at jeg spurte og ikke han, er først og fremst fordi han ikke går på skolen min, men også fordi han ikke er senior, så han skal ikke på prom på hans skole i år. Prom er på selveste 17. Mai, så mor sa at jeg burde hatt bunaden min, for da hadde jeg helt klart hatt det dyreste antrekket. Bunad og 30-40 varmegrader? Tror jeg klarer meg uten. Så denne helgen skal rett og slett gå til lekser, jobbsøknader, lete etter kjole på nett, og enda litt mer skype med flokken hjemme i Norge.

En av ulempene med utveksling, er at til tider får du ekstrem hjemlengsel og vil bare slippe alt å dra hjem til mamma og pappa. Har kjent mye på det denne uka, men mammsi er der hele tiden med nedtellingen til de kommer til Fort Worth for å plukke meg opp på veien til Florida og NYC. Gleder meg helt sykt mye. Nå er det bare 81 dager (11 og en halv uke) igjen til famlilen er her, og 99 dager til jeg setter føttene på norsk jord igjen. 18 års dagen min blir feiret i NYC med mamma, pappa og Malin, så er jeg hjemme på Sortland som "verdens beste bursdagsgave" til Unnis den 29.juni! Blir vist plukket opp på Evenes av henne og Susann, og kan trykt si jeg gleder meg sykt til å se jentene mine igjen.

Lekser og kjoletitting venter, lover å ta meg litt mer tid til bloggen (a)

Er kanskje ikke like sjarmerende til alle tider av døgnet, men litt selvironi må man vel ha! GOD HELG FOLKENS


kommentarer: 0Daydreaming - sunshine

 • Skrevet 16.03.2014
 • Klokken 20:26


kommentarer: 0Back to reality

 • Skrevet 11.03.2014
 • Klokken 05:01

Aloha!

Er ganske trist å være tilbake i Texas etter en helt FANTASTISK uke på Hawaii. For å være helt ærlig, så er det ganske deprimerende. Har virkelig hatt den beste uka i mitt liv. Er helt utrolig hvor fort man blir glad i folk man er rund 24/7. Tenkte jeg skulle ta dette innlegget til å vise dere en haug med bilder!

Shopping med Emily!

Best! Representing Norway, Germany, Italy, Switzerland, Sweden and USA.- Marthe


kommentarer: 0Rainy paradise

 • Skrevet 05.03.2014
 • Klokken 09:04

Alohaa!

Har det så utrolig fantastisk her på Hawaii! Lurer på at jeg skal miste flyet mitt hjem jeg.

Søndag regna det helt sykt, så jeg og noen jenter dro på shopping.

Mandag ble brukt til å dra å snorkle, en tur på øya og mer shopping.

I dag har vært en helt fantastisk dag! Vi dro til Pearl Harbor, og jeg kan ikke forklare hvor sykt det var å endelig være der. Dream come true.

Så dro vi på dinner cruise i kveld!

Cruise!

Norge - Danmark - Norge - Italia

Italienern min da


kommentarer: 0Aloha From Paradise

 • Skrevet 02.03.2014
 • Klokken 17:54

Alohaaaa!

Da kan jeg ENDELIG si at jeg er i HAWAII! Dagen i går var helt sykt lang. Var oppe klokka 2 på natta, dro fra huset rundt 3 ish og flyet til Atlanta gikk klokken 06:05. Så, når vi kom til Atlanta løp vi for å få noe mat før vi kom oss til gaten. Flyturen til Honolulu var så sykt lang. Var rundt 10 og en halv time, men når vi landa i Hawaii var det totalt verd det og flyturen føltes mer som 3 timer.

På rommet mitt er vi fire jenter, to fra Norge, ei fra Sverige og ei fra Italia! Hun fra Italia kom så sent i går, at vi andre hadde sovnet før hun kom hit, så har ikke fått hilst på henne enda. Skal også sies at klokka bare er 7 om morningen, og at jeg har sykt jet lag.

Norge - Italia - Sveits - USA

I dag har vi fri dag, så tror det blir stranda og shopping på meg!

- Marthe


kommentarer: 1MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits