Siden sist

  • Skrevet 03.07.2014
  • Klokken 00:57

Alooooha!

Sist jeg blogget var jeg godt plantet i Florida, og nå er jeg endelig hjemme på Sortland igjen. Var en tur innom New York City for å feire 18 års dagen min før vi kom hjem. Hadde den mest fantastiske bursdagen noen sinne. Startet dagen med shopping i SoHo, så dro vi på Broadway for å se Jersey Boys (som var dødsbra btw), og så dro vi på Hard Rock Cafe for å spise middag. Dagen etter bursdagen min, dro vi til Ground Zero. Var utrolig spesielt, og samtidig veldig trist.

Var så utrolig fantastisk å komme hjem til Norge på søndag. Følte meg dødskul da jeg kjøpte vin for første gang på Tax Free'en på Gardemoen, men det gikk kjempefort over. Ble møtt på Evenes av Susann og Unn Helene, og kan med hånden på hjerte si at å se bestevenninnene mine igjen var nesten litt uvirkelig. Og ting ble bare bedre da jeg kom til mor og far, og tante og Emilie også var der. Spiste hyggelig middag der før jeg dro på bowling med Susann, Unnis og Anniken.

På mandag ble det bytur med Unnis og moren hennes, før jeg og Unnis dro på stranda for å grille sammen med Susann, Anniken, Martin og Jørgen. I går tok jeg igjen litt husarbeid før Susann kom for å sove over, og i dag stod vi opp sent, brukte dødslang tid på å gjøre oss klare, og omsider kom oss til Sortland for å gjøre et par små ting. Er så lettvindt at Susann har lappen og bil, slipper å mase på mamma og pappa hele tiden.

Begynner ikke på jobb før tidligst neste uke, så tar det litt med ro denne uka. Unnis skal feire bursdag i helgen, også skal jeg øvelseskjøre litt. Klør etter å få lappen i boks nå.


- Marthe

#sommer


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits