ANSWERS

  • Skrevet 09.05.2014
  • Klokken 03:32

Hva er det tøffeste med utvekslinga?
Å bo hos noen som ikke er din egen familie tror jeg har vært det tøffeste for meg. Er individuelt, men savnet etter familien min har virkelig kommet etter jul.


Er det lett å bli kjent med folk?
Vil påstå det. Alle syntes det er SÅ kult at du er fra en annen plass og spør en million spørsmål, men så blir de vant til det og det krever litt jobb å finne venner. 

Hvordan har tiden vært frem til nå, og hva har vært høydepunktene?
Jeg har hatt et fantastisk år så langt! Aller største høydepunktet må være Hawaii, men ting som Six Flags med EF, homecoming, military ball, Winter Retreat og påskefeiringa er sterkt i minne når jeg tenker tilbake på tiden min her i Texas! 

Var det vanskelig å feire jul uten familien i Norge?
Brutale sannheten er at det var helt grusomt. Huff. De to ukene rundt jul er de aller værste ukene jeg har opplevd så langt jeg kan huske. Var mange tårer de ukene, må ha vært helt forferdelig å bo med meg.. 


Anbefaler du å dra til Hawaii?
JA! Om du får mulighet til å dra til Hawaii, dra. Hawaii var helt fantastisk. Maten, folkene, naturen, kan ikke skryte av været mens vi var der, men det var helt sykt. Hadde kanskje mye å gjøre med hvilken setting jeg var i, i og med at jeg var sammen med en haug andre studenter. Må nok si det aller beste med Hawaii var at jeg fikk snakke norsk og være sammen med folk fra Norge. Hvilke følelser hadde du da du landet i USA?
Nervøs, spendt, litt kvalm, redd, glad, you name it. Kan ikke beskrive følelsen da jeg landet. Flyturen over var ikke helt bra siden jeg var så nervøs, så formen var ikke i tipp topp stand, så tror nervøs vil beskrive det best, men du må nesten oppleve det selv for å vite hva jeg snakker om.


Er skolen vanskelig?
Nei, det er faktisk latterlig lett, er bare sykt mye å gjøre. Har A i alle fag (ja, matte også til de som har kjent meg siden 7. og vet hvor mye jeg missliker matte). 


Anbefaler du andre å reise?
Om du får muligheten vil jeg helt klart anbefale deg å dra! Beste avgjørelsen jeg noen sinne har tatt. No regrets.


Var du mye bekymret over kriminalitet før du dro?
Nei, ikke i det hele tatt. Nå er jeg "litt" mer oppmerksom på hva som skjer, med tanke på at det er ansatt politi på skolen.


Var det noe som overrasket deg veldig da du kom dit?
Var overrasket over hvor utrolig hyggelige og velkommne alle er!

Fikk du enkelt venner?
Njæ, er lett å bli kjent med folk men vanskelig å kommer inn i vennegjenger. Heldigvis har jeg en haug med flok jeg kommer til å savne utrolig mye. 

Hva syntes de på skolen om deg først?
Har ikke peiling! Alle spurte en million spørsmål, men utover det så vet jeg ikke. Sikker at jeg snakka litt rart og var sjenert.

Har du kranglet med verstfamilien?
Har ikke direkte kranglet med de, men vi har vært uenige om diverse ting.

Hvordan er reglene med besøk?
EF har ingen satte regler på det, men de annbefaler at vi ikke får besøk før etter påske. Min familie kommer om 5 uker, og jeg gleder meg helt sykt mye. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits