Tragisk uke

  • Skrevet 22.03.2014
  • Klokken 23:28

Aloha!

Ikke at det skjer så sykt mye her i Texas som jeg kan blogge om, men denne uka vil jeg påstå har vært ganske tung. Alt blir litt bedre når jeg får tilbringe litt kvalitetstid med familien og bestevenninna over skype, men er ikke direkte lett å sitte på andre siden av jorda når man er syk. Er lett å ville hjem til mamma da skal jeg si dere. Ikke at jeg har vært supersyk, men har hatt hodepine hele uka og slitt med kvalme og generelt dårlig form. Men nå er det helt, har tilbringt omtrent 5 timer totalt med mamma, tante, lilsis, Emilie, mor og Unnis på skype, og livet føles litt bedre.

På onsdag spurte jeg Michael om han ville være min prom date, han ble utrolig glad  og svaret var JA! Grunnen til at jeg spurte og ikke han, er først og fremst fordi han ikke går på skolen min, men også fordi han ikke er senior, så han skal ikke på prom på hans skole i år. Prom er på selveste 17. Mai, så mor sa at jeg burde hatt bunaden min, for da hadde jeg helt klart hatt det dyreste antrekket. Bunad og 30-40 varmegrader? Tror jeg klarer meg uten. Så denne helgen skal rett og slett gå til lekser, jobbsøknader, lete etter kjole på nett, og enda litt mer skype med flokken hjemme i Norge.

En av ulempene med utveksling, er at til tider får du ekstrem hjemlengsel og vil bare slippe alt å dra hjem til mamma og pappa. Har kjent mye på det denne uka, men mammsi er der hele tiden med nedtellingen til de kommer til Fort Worth for å plukke meg opp på veien til Florida og NYC. Gleder meg helt sykt mye. Nå er det bare 81 dager (11 og en halv uke) igjen til famlilen er her, og 99 dager til jeg setter føttene på norsk jord igjen. 18 års dagen min blir feiret i NYC med mamma, pappa og Malin, så er jeg hjemme på Sortland som "verdens beste bursdagsgave" til Unnis den 29.juni! Blir vist plukket opp på Evenes av henne og Susann, og kan trykt si jeg gleder meg sykt til å se jentene mine igjen.

Lekser og kjoletitting venter, lover å ta meg litt mer tid til bloggen (a)

Er kanskje ikke like sjarmerende til alle tider av døgnet, men litt selvironi må man vel ha! GOD HELG FOLKENS


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits