Update ..

  • Skrevet 09.12.2013
  • Klokken 20:22

Lokal tid: 13:22

Aloha!

Nok en gang klarer jeg å glemme helt av bloggen. Skulle gjerne sakt at jeg er lei for det, men har vært deilig å glemme av bloggen litt. Føler uansett, at dere hjemme fortjener en oppdatering på hva som har skjedd og hvordan det går. Holder på å jobbe med et "dypt" innlegg som kommer senere en gang.

Hverdagen i Texas går egentlig i et stort surr. Lurer litt på hvor de siste tre mnd har blitt av. Nærmer seg fort 4 måneders merket, og jeg kjenner jeg skulle ønske tiden kunne gå litt saktere. Skolen går utrolig bra, og jeg trives veldig godt. Er ganske vanskelig å få seg venner midt i skoleåret, men det går bedre enn forventet. Når det er sagt, er jeg så opptatt med familien i helgene at jeg ikke har tid til å finne på noe med de vennene jeg har fått. Familien jeg bor hos nå er seriøst helt fantastiske. De er virkelig som en 2. familie for meg. De tar så trolig godt vare på meg at jeg ikke helt vet hvordan jeg noen sinne skal få takket dem.

Siden sist har jeg: vært på IKEA, vært på et gigantisk kjøpesenter i Grapevine, vært i Big Spring for å feire Thanksgiving med familien til mom, vært på Parade Of Lights med familien og Colton og litt julegave shopping! Noe som er utrolig morsom med Texas, er at folkene som bor her freaker totalt ut dersom gradstokken begynner å nerme seg 34-32 farenheit. Denne uka har vi har den værste vinteren de har hatt her på mange år, altså omtrent 2 cm snø og -5 grader ute. Texans har virkelig ikke peiling på hva de skal gjøre, så matbutikkene er ribba for mat, ingen vet hvordan de skal kjøre på glatt føre, de aker ned oppkjørselen på søppel lokk og pappesker og nesten alt stenger. Hadde fri fra skolen fredag på grunn av været, og har fri fra skolen i dag på grunn av føret på veiene. Selv er jeg såklar ikke så veldig facinert av snø, men Reighley stod å stirra ut av vinduet i evigheter før hun ropte "Marthe, come see! It's snowing!!!". Gikk bort til vinduet, så ut for så å se på Reigh. Snødde ikke i det hele tatt, men det var tydeligvis noen små flimmer med hvitt som kom ned. Texans har null peil på hva snø er. Just sayin'Planen for denne uken er konsert med hele skolekoret tirsdag (om vi kommer oss på skolen...), må kjøpe kjole til et kirke-event og et kor-event neste uke også skal vi til Six Flags på lørdag sammen med EF!

Så, i skrivende stund sitter jeg omtrent som dette:Senere i dag skal vi muligens ut en tur, også skal vi lage pepperkakeby i kveld! Julekos <3

- Marthe

#Utveksling


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits