Sisterday

  • Skrevet 03.11.2013
  • Klokken 05:26

Lokal tid: 11:26 PM

Alohaaa!

Har ikke skjedd så utolig mye denne uka. Fredag var det Pep Rally på skolen, som betyr at vi hadde kortere skoletimer, og Kaitlynn overnattet :)

Lørdag dro jeg og Reigh til NorthEast Mall sammen med mom og en venninne av hun. Dro bare for å ha noe å gjøre, men klarte likevell å bruke noen dollar. Begynner å innse at jeg virkelig ikke kan bruke t-skjorter utover vinteren, selv om det er Texas og det fremdeles er 20 grader ute... Så kjøpte en genser og litt annet dilldall :) begynner å få god kontroll på hvordan jeg bruker pengene mine!
Ellers gikk ettermiddagen og kvelden bare til å slappe av med Reigh. Hun prøvde masse forskjellig med håret mitt, som jeg kan legge ut bilde av i morgen.

I morgen ser dagen slik ut:
- Skype med Norge
- Kirken
- IKEA!!! :D
Vi skal å kjøpe en komode eller noe til rommet mitt siden jeg ikke har noe å putte tingene mine på eller i.. Har såklart klesskap da.

Kjære Reigh <3

- Marthe

#utveksling


kommentarer: 1
Daniel

06.11.2013 kl.18:47

Heisann! Jeg vil starte med å si at du har en veldig fin blogg. Om du kunne tenke deg å bli intervjuet om det å være på utveksling, så hadde jeg satt stor pris på om du kunne sende meg en mail.

Legg igjen en kommentar

MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits