Hellas 2013 + update

  • Skrevet 22.07.2013
  • Klokken 14:45

Hey!

Jeg beklager for ekstremt dårlig blogging de siste ukene. Eller, egentlig generelt, er dødsdårlig på å blogge...

Uansett, kom hjem fra Hellas på fredag, dro å tok en vaksine, sov hele dagen, så fra lørdag til søndag var jeg med Susann. Bruker all tiden jeg har tilgjengelig til å være sammen med vennene mine. Desverre fikk jeg en telefon fra EF mens vi var i Hellas om at de manglet noen av helsepapirene mine, som jeg viste at jeg hadde sendt til dem, og at jeg ikke kunne få familie før de fikk disse dokumentene. Men siden jeg har såpass fantastiske foreldre, dobbelsjekka de mailen min og ringte EF for å fikse opp i problemet. Noe de tydeligvis ikke hadde fått til da de skulle sende meg navnet på en vaksine jeg måtte ta med en gang jeg kom hjem.. Håper virkelig det fikser seg snart, er utrolig lei av å vente. Marte drar allerede på tirsdag, og det samme med alle som skal på Camp før skolene begynner. Er mildt sagt sjalu på dem.

Nok om det, over til Hellas!
Vi bodde på samme hotel som vi bodde på da vi var på Kreta for fem/seks år siden, nemlig Atlantica Caldera Beach Resort. Det var nyoppusset når vi kom nå, og jeg har hatt to fantastiske uker i solen med min kjære familie. Vi dro inn til Chania en dag siden hele gjengen var så solbrente, og da fikk jeg svidd av litt penger *host host*. Ellers har vi spilt mini golf (tapte så det sang etter, haha), spilt sånn 50 omganger med Mattis (kortspill), vært på stranda, ved bassenget, spist utrolig mye god mat, trådd mye i gatene i Platanias også var meg, pappa og Malin på Fish Spa!

Roll pictures:


Rommet til meg og Malin. Endte med at vi lå nede på sofaen, for det er var i en åpen 2. etasje, uten AC..... Snakk om varmt.


Har flere bilder, men alt har tydeligvis ikke lastet seg over til Macen, så resten legger jeg ut senere! :)


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits