10 Days Challenge: Day 4

  • Skrevet 09.06.2013
  • Klokken 15:18

♥  day 1: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 2: 5 ting du ønsker deg
♥  day 3: En ting du aldri kommer til å gjøre

♥  day 4: 10 ting du hater
♥  day 5: 5 favorittfilmer
♥  day 6: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 7: Innholdet i vesken din
♥  day 8: Topp 3 høydepunkt for sommeren
♥  day 9: Dine 5 yndlingsvesker
♥  day 10: Ti ting du elsker

1. Edderkopper og andre ekkle insekter. Jeg hater disse skapningene med PASSION. Tåler dem virkelig ikke, få full panikk om jeg ser et insekt.

2. Slanger. Samme som nr.1. HATER DE MED PASSION.

3. Mennesker som tror de er så mye bedre enn alle andre og som bruker et tonn med sminke. Sånne mennesker går på de siste nervene mine. Alle mennesker er like perfekte på sin måte, og ingen er bedre enn noen andre. So whipe that face tan and make-up of and be the real you.
4. Høyder og uklart vann. Jeg er livredd for alt som har med høyder å gjøre, som for eksempel å stå på en stol eller ta fly, og jeg er minst like redd for dypt vann eller vann hvor jeg ikke kan se bunden.

5. Skrekkfilmer. Herregud. Om noen setter på en skrekkfilm til meg kan jeg love deg at jeg ikke sover på flere uker og personen er trolig alvorlig skadet. 

6. Sprøyter. Jeg er livredd for nåler, noe jeg ikke tenkte på før jeg søkte for å bli utvekslingstudent og fant ut at jeg måtte ta 6 sprøyter på et halvt år. Har enda to igjen før jeg drar til USA :s7. Sortland. Jupp. Jeg liker virkelig ikke denne plassen jeg bor på. Føler meg så innestengt og "alene". Jeg er ikke alene, har verdens herligste vennegjeng, men kan virkelig ikke vente med å komme meg til USA nå.

8. Jeg hater å ikke vite hva som skal skje. Jeg liker å ha oversikt over hvor og når ting skal skje, og hva som eventuelt skjer der. Er ikke en særlig spontan person.

9. Haters og rykter. Åhh, gud som haters irriterer meg. Sitter å hater på en person de ikke har noe kjennskap til eller vet noe om, for så å spre falske rykter om denne stakkars personen som blir offeret. Nei, spar meg for disse tragiske menneskene, please.

10. Spy og blod. Nei takk er egentlig alt jeg har så si. Så fort noen sier "Jeg er kvalm" flytter jeg så langt unna vedkommene jeg kan komme. Blir dårlig bare av tanken. Æsj.

 

- Marthe


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

MARTHE BLIX

Welcome to this crazy little world of mine
hits